VOOR WIE


"Rise of the Red Monkeys" is een Executive Awakening Class. Ze maakt je wakker en toont waarom zoveel organisaties vandaag op zoek zijn naar een nieuw evenwicht. Iedereen met een open geest en interesse in trends op vlak van innovatie, organisatie-ontwikkeling en management is welkom.

De sessie is vooral gericht op Executives en Managers, en HRM-medewerkers, maar iedereen met een passie voor innovatie is meer dan welkom. In het verleden namen mensen deel uit verschillende afdelingen (Innovatie, HR, ICT, ...) en sectoren (Diensten, Productie, Overheid, Onderwijs, ...).

GEMENGDE GROEPEN. Deelnemen doe je als tafel

Organisaties kunnen aansluiten met een klein team. Door een gemengde groep (verschillende rollen en leeftijden) van 3 à 5 deelnemers kunnen de leerervaringen onmiddellijk vertaald worden naar concrete acties in de organisatie. We werken ook steeds met een tafelcoach. Elke organisatie mag zelf werken met een coach die hun structuur, cultuur en sector kent. Dit mag een interne of externe coach zijn.

Tenslotte zien we het als een meerwaarde als verschillende sectoren aanwezig zijn in één dagsessie omdat de innovatie-uitdagingen vaak gelijklopen. En confronterende ideeën worden gecreëerd waar ecosystemen (Profit, onderwijs, VZW, social-profit, ...) kruisen.